2011. július 14., csütörtök

Forróság

Ezt a meleget már nem nagyon lehet bírni...Bella is egész nap csak fekszik :S

A gépem elromlott, azért nem tudtam írni mostanában...de most pótolok :)

Nem mintha olyan sok dolog történt volna, sétálni csak 8 után merészkedünk ki, minden nap kiviszem a kis lavórt, és hűsítem Bellát.

Múlt héten itt voltak e gyerekek 2 nap, és Bella már nagyon szépen viselkedik velük, tudja, hogy óvatosabban kell velük játszani, mint velem...igaz mi néha már nagyon eldurvulunk, olyan morgás van néha, hogy ha valaki elmegy az úton biztos megijed, milyen vadállat van itt :)
A gyerkőcökkel elmentünk sétálni a pályára, együtt futottak Bellával, a legjobban az tetszett nekik, ha sípoltak akkor futott mint az őrült :)

És múlt héten itthon szalonnát sütöttünk pár ismerőssel...mióta meg van Bella itt nem történt ilyen, ez volt az első...amíg sütöttük a szalcsit inkább felzártam a teraszra, de azt is nagyon jól viselte, nem hisztizett, csak egyszer, de akkor is azért mert már pisilnie kellett, akkor elmentem vele sétálni.

Mikor már mindenki evett, a kaját fentebb pakoltuk és Bella is kijöhetett, élvezte, lenyomozott mindent, és a legjobb nem ugrált senkire! Már nem nagyon szokott az idegenekre, ezt is kinőtte :)

A tónál nagy gyíkvadászat történt valamelyik nap, egész nap megállás nélkül ott vadászott Bella a sziklakert tetején :)

Jönnek a képek és egy vidi:










Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése